08-01-09

nieuwjaarsgeschenk

De zekenkast heeft een mooi nieuwjaarsgeschenk voor mij...namelijk...ze zijn vergeten me uit te keren joepie, ook nog geen goedkeuring voor men nieuwe stoel + nog geen papieren voor de isuline...tja ze denken echt dat mensen uit papieren bestaan...een mens vind een nieuwe draai in zijn leven dat posetief is zoals de nieuwe hobby en wat blijkt als het zo verder gaat mag ik het al direct gaan verlappen om een boterham tussen men tanden te krijgen....ook de isuline is bijna op dus nu voelde een mens zich wat beter lap geen papieren geen isuline...niet dat ik wil klagen of zagen of bedelen...maar in de gaza geven ze tonnen geld uit om mekaar op te blazen, wat doen ze hier ze gaan geld sturen om de mensen te helpen, terwijl een meisje zoals sandra mag kreperen om het zo lelijk te zeggen, daar hebben ze dan eindelijk een half miljoen bijeen krabbeld de dokter terug...en dat terwijl ze hier in dit landje belachelijke betogingen houden onder de mom van gaza om alles kort en klein te slagen, een nieuwe regering samen stellen die enkel aan fortis denkt, en uitkering geven aan jan en alleman die maar mohametht of jakuf heet zolang het maar geen jansens of bierbuik is, en dan stellen ze u de vraag ben je racist of deprisief, nu eerlijk gezegt begin ik wel een depresive racist te worden...want vanaf je daar commetaar op geeft zoals over de gaza ben je toch al racist je bent er al een als je zegt ik eet bruin brood...en ligt het aan ons of de vluchtelingen...NEE...de echte raciste zitten in de wetstraat die enkel belijd voeren om stemmen te vergaren voeren zoals de duivel zieltjes wint...en gaan ze over lijken daarvoor...JA...zelf over kinderlijken...nu zijn er dan nog de onzele verenigingen zoal gelijke kansen, gelijke kansen voor wie???? of een racitishe pastoor die wel toelating geeft aan vluchtelingen om een hongerstaking maar niet aan een vader die opkomt voor zijn kind....Christelijk noemen ze dat...tja de drie G maken de wet in belgië GELD,GOD en GAT....en dat regeert zelf de wereld want onder de naam van hun GOD kopen ze wapens met hun Geld om vrouwen te verkrachten zoals in afrika en dan heb je GAT.....nog een laatste woordje over dat gedoe van Gaza voor elke raket die ze daar afvuren kunnen ze een paar gezinnen ondehouden.... betogingingen hier daarover of van vluchtelingen voor hun (rechten)waarom doen ze dat niet in hun land van herkomsts....heeft u mss daar een antwoord op?

hier kan je vele gezinnen mee voeden

 maar wie trekt zich dat aan

 dit zijn stapels echte personen

 en dit zijn de echte armen die moeten geholpen worden volgens onze regering

 en dit zijn de rijke die je laat sterven volgens onze regering

17:30 Gepost door Groetjes swakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (17) |  Facebook |

Commentaren

Nog een fijne avond Swakke en warme groetjes

Gepost door: Yolanda | 08-01-09

lieve swa
hopelijk komt alles vlug in orde

Gepost door: ingrid | 08-01-09

Zucht soms is het toch écht niet te geloven dat je zo maar een nummer bent ipv een mens. Jij hebt die dingen dringend nodig dus zou je toch denken dat ze daar voor gaan zorgen. Moest ik van jou zijn zou ik eens contact opnemen met de sociale assistente van het ziekenfonds die heeft voor mij ook heel veel in orde gebracht.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 08-01-09

Onvoorstelbaar wat je daar schrijft ! Je merkt het op alle vlakken dat alles en iedereen zo oppervlakkig wordt. De uiterlijke schijn komt op de eerste plaats, de mens verdwijnt op de achtergrond. Ik hoop voor je dat alles snel in orde komt.

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 09-01-09

Ik hoop dat alles snel in orde komt... tegenwoordig is een mens overal een nummer.

Gepost door: Annick | 09-01-09

dat lucht denk ik even op nietwaar !!
Hopelijk heb je nu je voorschriften insuline, want dat kan je echt niet missen.. Hoe is het met de armen vandaag?? jaja..ik heb met het vrouwtje gechat.... haha...

Gepost door: Anita | 09-01-09

fijne avond swa

Gepost door: ingrid | 09-01-09

HEY SWAKKE MANNEKE MANNEKE TOCH, MOEST JE HONGER HEBBEN MOGEN JULLIE ME ALTIJD MLAILEN HOOR. IK HEB ALTIJD IETS OVER VOOR MIJN VRIENDEN.JE KAN TOCH JE INSULINE KRIJGEN IN T'HOSPITAAL OF KLINIEK...ZE KENNEN JE DAAR TOCH!!!! NOG EEN FIJNE AVOND HE.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 09-01-09

HEY MAATJE HEB JE KUNNEN ETEN DEZE MORGEN???? ANDERS JE WEET HET HE!!!(lol).EEN FIJNE ZATERDAG NOG EN RUST MAAR UIT WANT MORGEN IS HET WEER RACEN.
LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 10-01-09

fijn weekend!

Gepost door: ingrid | 10-01-09

Het zit je allemaal wat hoog, hé, Swakke?! En ik begrijp je hoor. Mede doordat ik me in een vergelijkbare situatie bevind. Ik begrijp dat allerlei gedachten door je heen gaan, waarvan we hier ten dele een bloemlezing krijgen. Niet met alles wat te schrijft ga ik akkoord, maar dit is niet de juiste plek om over de aangehaalde onderwerpen ten gronde te discussieren.

Maar de essentie van je betoog is: mensen van eigen bodem, die zelf, of wiens ouders of grootouders, onze welvaart hebben opgebouwd, en die behoeftig zijn (geworden) vragen een peulschil, een aalmoes, en daar doet men moeilijk over terwijl men langs de andere kant probleemloos de Euro's bij wijze van spreken door vensters en deuren smijt.

Tracht toch nog wat te genieten van dit IJSkoude weekend!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 10-01-09

HEY SWAKKE IS HET NU AL IN ORDE GEKOMEN????? IK HOOP VAN JA!! ...JE WEET ZO GOED ALS IK...ALS JE MOET KRIJGEN DUURT HET LANG....ALS JE MOET GEVEN ....14 DAGEN TIJD. DAT IS HET VERSCHIL HE!!!! GENIET VAN JE ZONDAG, EN VOORAL DEZE AVOND.......LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 11-01-09

Ik hoop dat alles vlug in orde komt...knuff

Gepost door: Yolanda | 11-01-09

Maandag Hey Swakke,

Ik hoop dat alles nu al in orde is ?
Ik kom je een aangename maandag wensen
Lieve groeten An

Gepost door: An | 12-01-09

Goede morgen Swa hoop dat het nu toch allemaal al terug in orde is hoor makker, is soms onbegrijpelijk wat ze iemand kunnen aandoen he.

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 13-01-09

Hopelijk komt het snel allemaal in orde. België is inderdaad een land van papierenwerk...
Nog een fijne dag !

Gepost door: Mamapippa | 13-01-09

*** Hey Swakke..Ik geef je voor 100000 % gelijk !!!!!!!!!!!!!
Hopelijk snel uitkering en dat alles wat je nodig hebt ook toekomt..

Fijne dinsdag
Groetjes

Gepost door: illness | 13-01-09

De commentaren zijn gesloten.