06-01-09

moe

even pc problemen gehad en ben ook wat pc moe zal het weer zijn zekers.....men hobby gaat de goede richting uit veel nieuwe mensen ontmoet in een toffe sfeer, nu ga ik vrijdags en zondags een paar uur op stap, maar dat plezier moet ik dan daarna inboeten door vermoeidheid, dan moet ik een paar dagen recup, en heb niet voor veel zin, maar heb het er graag voor over en tel al af naar vrijdag om weer lekker te gaan snorren, heb al uitnodigingen gehad van andere clubs zelfs van wedstrijden, ook waren ze in de club verbaast dat een dinosaurus als ik na meer dan 20 jaar het parcour kon afleggen in 14sec met een 1/10 schaal, de meeste rijden daar 1/12 en leggen de ronde af met wedstrijd gerichte auto's in 10SEC, de mijne is nog volledig standaard en moet nog verder uit gebouwd worden, wel was er iemand die een andere moter had dus een sneller model en voorstelde die is in mijn wagen te steken en de snelheid ging met 30% omhoog...zoals jullie lezen ben ik helemaal vertrokken met de (sport) waardoor ik jullie een beetje verwaarloos men excuses hier voor.....in de zomer rijden ze niet op zondag maar gaan ze buiten rijden op mijn vraag om een seintje te geven als ze in de buurt moestn rijden werd er direct geantwoord we laden de stoel wel op en nemen je mee.....

hier even hoe het parcour in de club er momenteel uitziet

1club

3club

2 club

en zo zien de wagens er tegenwoordig uit van binnen

1
2
01_05_5

ook nog eens een body geschilderd

01_05_0

nog maals me excuus voor dat ik zo weinig op de pc kom


 

14:23 Gepost door Groetjes swakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Als je maar af en toe laat horen of alles ok met je is zijn we content. Het is toch net super dat je een hobby hebt gevonden waar jij je goed bij voelt !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 06-01-09

Ziet er een leuke hobby uit ! Veel plezier ermee !

Gepost door: Mamapippa | 06-01-09

Op deze koude winteravond breng ik u een warme wintergroet...liefs...

Gepost door: Yolanda | 06-01-09

hey swakke, kanne je je warmkes houde man?
mams heefte were de russe op bezoek zenne :((
alez amusement mette toffe hobby en fijne avond van ons hiere :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 06-01-09

'k snap er niks van zenne, die motorekes, servokes enzo ... maar 'k zie wel da ge U rot amuseert !!! Doe zo voort hé ! Maar kom ons wel zo nu es is iets vertellen hé !! ge gaat ons toch nie vergeten zeker hé !!

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 06-01-09

fijn swa zo bezig zijn
lekke binnen nu he t is te koud

Gepost door: ingrid | 06-01-09

Goede morgen Swa zolang je maar iets hebt om je bezig te houden he makker is beter dan ganse dagen binnen te zitten. Ga nu zelf regelamtig op pad om foto's te trekken en is berekoud zenne maar toch zo mooi.

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 07-01-09

YEAH YEAH ONZE SWA LAAT IETS VAN ZICH HOREN!!!!GELUKKIG....
SWAKKE IK WENS JE VEEL PLEZIER MET JE NIEUWE HOBBY, JE MOE DA VOOR NIEMAND LATEN...ALTIJD DOEN WAT JE GRAAG DOET. MAAR VERGEET ONS NIET HE MAKKER.......LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 07-01-09

De commentaren zijn gesloten.