06-12-08

oost west thuis best


voial kan blog land terug onveilig maken, ben terug thuis, wel wat gehavend, verrokken spier, en onder men arm een kistje (niet zo een dat ge op de kast zet om ringen in te leggen of zo ook geen euro's) dat moet opgevolgd worden zo dat het niet groter wordt...nu begint het serieuse werk dieet thuis volgen en overal met men fikken afblijven lol....was in ieder geval een thuis komst om u tegen te zeggen de hond werd gek van blijschap...nu wat rusten met die schouder mag hem niet overbelasten...ook info gevraagt voor vrijwilligers werk in ziekenhuis en wat blijkt men reputatie was me al voor gegaan en ze kende me al door personeel die me aangeprezen had, ze weten niet wat ze in huis halen hahaahaaha, maar eerst toelating van de ziekenkas krijgen natuurlijk, is het een ja dan is het voor een halfe dag per week om eens een babbeltje te slaan met de mensen....men suiker gaat zeer goed momenteel ben juist een buisje vlooien vol energie,dus voor die me kennen opgepast ben nu dubbel zo erg een clown lol. wens iedereen nog een fijn  decoration

 

ps: ingrit en danny zijn fiere grooters geworden van een mooie kleindochter het verwennen kan beginnen, daarom dit speciaal voor de grootouders

u kan ze altijd zelf uw wensen overmaken waar ze zeer blij met zullen zijn, druk hier  decoration                              

 

decoration Veerle nogmaals bedank voor de bezoekjes die via u hier zijn gekomen

05:30 Gepost door Groetjes swakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen Swa nergens beter dan thuis he makker ;-)
Ja nu moet je opletten met je eten he pipo, volhouden hoor is voor je eigen goed.

Fijne zaterdag
Etje

Gepost door: Etje | 06-12-08

Karakter hebben hé met dat dieet !! Allée succes enneuh als dat door gaat van dat werk in het ziekenhuis, zult ge ons toch eens moeten vertellen welk zodat we daar rekening mee kunnen houden ...;-)))

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 06-12-08

goed da je thuis bent swa
bedankt voor je postje
dikke zoen

Gepost door: ingrid | 06-12-08

hallo een goede morgen
is vandaag een leuke dag door dat de sint is langsgeweest en wa kan ik weer spelen leuk z'n
ik zal van mijn weekend genieten
jullie ook
daaaaaaaaaaaaaaag

Gepost door: @ludwig | 06-12-08

Super dat je thuis bent ! 't Is toch nergens zo goed als weer thuis te zijn hé. En tja dat dieet niet altijd even leuk maar wel écht nodig hoor. Succes in elk geval !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 06-12-08

HALLO MATEKE WELKOM BACK, NU OPLETTEN VOOR DE ZOETIGHEDEN HE!!!!HEBBEN ZE NIE GEZEGD 1X PER WEEK MAG JE NE KEER OVERSLAAN???? MIJ HEBBEN ZE DA GEZEGD HOOR, MAAR HET IS NU JE BEGINFASE, ZOU MAAR BETER OPLETTEN. IK WENS JE HET ALLERBESTE TOE.

LIEVE GRTJS. VAN JE VRIENDINNEKE ANNY

Gepost door: anny | 06-12-08

seffes eens alles halen se
en waar je niet aan mag komen wegsteken lol

Gepost door: witch | 06-12-08

De commentaren zijn gesloten.