03-12-08

mummyIII

gisteren avond was het weer goed op tv, zo goed dat ik maar een dvd heb gezien, Mummy 3; en moet zeggen hij was goed, ditmaal is het een chineze keizer die ze moeten bevechten eentje van de kwaaie soort lach, ook is de family van onze mummybestrijders voltallig de zoon heeft nu ook de volwassen leeftijd en helpt goed mee; voor die van dit soort films houd is het wel een aanrader

voor de rest staan vandaag nog wat onderzoeken op program, en heb nog niets gehoord van naar huis te gaan dus zal ik maar eens een visje uitwerpen, want no place like home... want eerlijk gezegt er ligt er ene op de kamer (ne brave mens maar...) die geen dokter nodig heeft maar ne loodgieter, om de 15min gaat die plassen ne zeiker dus lol, en natuurlijk heeft die veel licht nodig om zijn lek in het oog te houden: ook al om 6 uur even een sigaretje gaan roken maar was nogal koud, je moet weten er zijn geen rookkamers niet mer hier in ziekenhuis, dus iedereen staat op een hoopje voor de ingang te roken;als ge spreekt van discriminatie awel dan is het tegen rokers in de hoogste graad, zou gelijke kansen hier ook iets aan doen of spreken wij de verkeerde taal?

07:18 Gepost door Groetjes swakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) | Tags: film |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen Swa iets op tv ??? hoelang is dat geleden ;-)

Ze mogen wel niet vergeten dat die rokers in de kliniek wel het vlugst uit hun bed komen om te gaan roken, de andere blijven meestal heel wat langer in dat bed liggen vind ik. En wat is nu het beste....

Hopelijk mag je vandaag naar huis he, zal er in elk geval voor duimen.

Fijne woensdag
Etje

Gepost door: Etje | 03-12-08

Heb die film vorige weekend (beginnen) te zien

;-))

mijn oogjes vielen dicht, ga volgend weekend een nieuwe poging doen !
Ja en die rokers hé, hier op mijn werk hebben ze een "werfcontainer" geplaatst als refter voor de roker, ook niet echt aan te bevelen hoor, 't is er koud dus ze houden de deur dicht en zo, ja, kan je er de rook snijden ...

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 03-12-08

naar huis ??? goede morgen Swakke,

ik hoop dat je vandaag naar huis mag zenne!
ja rokers worden overal buitengezet he !!!
fijne woensdag
Groetjes Bengels

Gepost door: Bengels | 03-12-08

*** Heb ook al vervelende medepatienten gehad maar dit is ook erg lastig..Ik hou eerlijk gezegd niet van dat soort films..Heb jij daar een dvdspeler dan ?? Wat een luxe..Ik weet niet welk ziekenhuis je daar nu onveilig maakt,hahaha..
Hopelijk mag je vandaag naar huis maar ze zijn zo karig met hun uitleg hé..Das echt het verdomde..

Onderzoeken of niet ,ik wens je toch een fijne woensdag
Groetjes

Gepost door: illness | 03-12-08

Wij keken niet naar die film maar we hopen dus wel dat je naar huis mag. We kunnen ons héél goed voorstellen dat het extra lastig slapen is als er zo ene om 't kwartier z'n kraantje moet gaan lossen. Nog héél veel sterkte daar !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 03-12-08

Dag Swakke Ik hoop dat de meeste onderzoeken na vandaag achter de rug zijn en je vlug weer thuis zal zijn. Ik laat mijn duimen draaien. En in het ziekenhuis weet je nooit naast wie je terecht komt hé, maar de humor is er nog altijd en dat bevordert het genezingsproces hoor! Ik ga het hier goed in de gaten houden. Morgen rij ik naar mijn mama. Die ligt nu al in het ziekenhuis (verschillende) van 30 oktober...begint ook te tellen hé!
Nog een aangename woensdag gewenst!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 03-12-08

HALLO MATEKE K'BEN HIER, IS ER NOG TWIJFEL OM NAAR HUIS TE MOGEN GAAN???? IKK DENK DAT HET VOOR MORGEN ZAL ZIJN. GE MOOGT GIJ NOG NE NACHTJE BIJ DA ZEIKERTJE LIGGEN(lol)ZEG DAT ZE DIE MAN EEN PAMPERKE AANDOEN VOOR S'NACHTS....DIE ZAL JE DAN NIE MEER STOREN. HET BESTE NOG MAATJE...EN TOT MORGEN!!!!JAJA JE ZAL WEL NAAR HUIS MOGEN.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 03-12-08

mag je al naar huis swake
hopelijk wel he

Gepost door: ingrid | 03-12-08

hij mag dus niet naar huis
moet nog blijven tot vrijdag

Gepost door: witch | 03-12-08

Wij hoopten te komen lezen dat je al weer terug thuis was tot we 't berichtje van je vrouwtje lazen. Héél veel sterkte !!! Enne de moed daar niet verliezen hé.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 03-12-08

Goede morgen Swa dikke pech he makker dat je nog niet naar huis mocht gisteren. Hopelijk kun je daar nog op het net dan kan je je toch wat bezighouden.

Groetjes Etje

Gepost door: Etje | 04-12-08

*** Je weet wanneer je binnengaat maar niet wanneer je er weer buietn stapt hé..Kheb het ook al vaak ondervonden..Maar morgen is het al vrijdag dus nog even op de tanden bijten (niet te hard),..

Toch een fijne donderdag gewenst
Groetjes

Gepost door: illness | 04-12-08

HALLO MATEKE HAD HET GEDACHT HE DAT HET MAAR VOOR VRIJDAG ZOU ZIJN. MAAR ZE ZULLEN JE NIE LATEN GAAN VANDAAG IS VEEL TE KOUD BRRRR!!MORGEN WORDT HET ZACHTER!!!!HET KAN OOK GEEN KWAAD EEN DAGJE LANGER. DOE JE BEST....WIJ DOEN DE REST.....

LIEV GRTJ. VAN ANNY

Gepost door: anny | 04-12-08

Goeie morgen Swakke Je bent wel blij zeker dat het je laatste dag in het ziekenhuis is. Morgen naar huis en ik hoop dat dan alles goed blijft gaan!
Veel sterkte toegewenst!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 04-12-08

De commentaren zijn gesloten.