08-11-08

Anny & haar piet

Anny spreekt altijd van hare zwarte piet Knipogen

breng deze lieve dame eens een bezoekje op haar blog...  http://annygilbert.skynetblogs.be/

Jeugdherineringen:

Kent u ze nog of ben je te jong....met wat te surfen op youtube kwam ik allemaal serie's tegen uit men jeugd...en was direct verkocht om er eens een paar samen te zetten, ze zijn nog uit den tijd dat tv een ontspanning was en het de bedoeling was om de kijker een mooie tv-avond te bezorgen... vrij van reclame...ze waren simpel gefilmd, niet zoals nu met veel effecten maar moet zeggen in die tijd waren we wel gekluisterd aan de tv, als we mochten van ons ouders.

Heb al een paar serie's terug gezien zoals vb zeppos en nu kijk je teveel naar de fouten maar ze kunnen me toch nog altijd bekoren en roepen aangename herineringen op, mss wel bij jullie ook...hopelijk zenden ze nog eens uit en zoals we in die tijd zeiden... milke melke moll kardietsel karwietsel kardol....was nog bij de melkclub lol.

Er is nog een mooie anekdote van de serie daktari...namelijk...telkens als ik zeg hier Lydia se "was de naam van de olifant" krijg ik een kwade blik van men vrouwke percies of ik die naam heb gekozen. lol

05:30 Gepost door Groetjes swakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: cartoons humor fun |  Facebook |

Commentaren

Heb weer is goed kunnen lachen !! Prins zijn cartoontjes is fantastisch ! En die oude feuilletons ! Ik ben er nog altijd van overtuigd dat die véél beter waren dan sommige rommel die ze nu draaien ...

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 08-11-08

Goede morgen Swa ja die oude feuilletons he, dat was een gans stuk beter dan al die rommel die ze de laatste jaren op het scherm tonen.

Prettige zaterdag
Etje

Gepost door: Etje | 08-11-08

Weer een schitterend cartoontje ! En tja sommige oude feuilletons mogen ze van mij gerust nog eens terug geven.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 08-11-08

Anny en hare "Piet" Goede morgen Swakke,

Deze cartoon mag er ook best zijn he !!!
Fijne zaterdag en lieve groeten An

Gepost door: An | 08-11-08

DAG SWAROLLEKE WUK HEB JE DAAR GEDAAN????IK HEB HIER ZITTEN LACHEN TOEN IK HET ZAG MAAR IK VIND HET FANTASTISCH, MIJN MAN ZAL NOG EEN BEETJE KIJKEN DEZE AVOND. MERCI HE ROLLEKE...K'ZAL HET PROBEREN OP TE SLAAN.....TJA...DIE OUDE FEUILLETON'S ZOU IK OOK NOG EENS GRAAG TERUGZIEN. DAT WAS NOG HET BEKIJKEN WAARD HE. NOG EEN FIJNE ZATERDAG VOOR JULLIE.
VELE LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 08-11-08

milke melke moll kardietsel karwietsel kardol hihihihihihi ken ik ook nog swakke dus je bent niet veel ouder dan ik? of misschien ikke ouder dan jij :)))
kom je een fijn weekend wensen en stuurde mijn emailadres door zoals je vroeg voor dat videoke van prins :-)
alvast bedankt en heel mooi weekend hé!

grtjs chantal en co.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 08-11-08

De commentaren zijn gesloten.