04-11-08

idioten bij de trein

De NMBS gaat volgende week aan de treinreizigers een ontbijtpakket overhandigen. Daarmee wil de NMBS de reizigers bedanken voor het gestelde vertrouwen.

De actie van de NMBS zal volgende week plaatsvinden in de stations Antwerpen-Centraal, Hasselt, Gent-Sint-Pieters, Namen, Charleroi-Zuid en Liège-Guillemins.

De 2.500 ontbijtpakketten zullen op dinsdag, woensdag en donderdag worden uitgedeeld, telkens in 2 van de eerder genoemde stations.

Mindervalide worden bedankt met de aankondiging dat ze wanneer ze begeleiding nodig hebben 24 uur op voorhand moeten reseveren....dus als je moet gaan werken kan je alle dagen bellen naar de NMBS waar je dan eerst een hele tijd van die dingen moet verwerken zoals druk 1...in elk geval doe ik er niet aan mee, al moet ik de rijplaat zelf leggen of de trein niet laten vertrekken....ik begin meer en meer te geloven dat hier in België het boek mijn kampf terug van het schap is gehaald, want toen werden mindervaliden in kampen gestoken nu is het niet veel anders nu zitten we in hokjes....heb eens gemaild naar gelijke kansen en wat blijkt geen antwoord, is niet rasitisch bedoeld maar zal de verkeerde kleur hebben....ik ben echt pist en ze kunnen erop rekenen dat het nog een staartje heeft ben gene moeilijke mens maar als ik dwars gaan liggen, lig ik ook dwars.....wordt eens tijd dat ze dergelijke idioten die dit bedenken eens mindervalide maken is zien of ze dan nog dergelijke stomme ideën hebben...

nog meer stom nieuws videospelen mogen niet meer verhuurd worden....als men gezondheid het even toelaat speel ik XBOX 360 een leuk tijdverdrijf...de spellen zijn nogal duur rond de 60 euro en je weet dan nog niet of het wel iets is...dus huren we ze voor we kopen nu kan dat niet meer omdat een paar bleetsmoelen er zogezegt niks aan verdienen....anders de oplossing is simpel doe het zelfde als bij dvd's en geef ze een aandeel.....

                 

dit is een van de spellen die ik speel, daar ik geen auto meer kan rijden is dit spel een mooie vervanging

05:30 Gepost door Groetjes swakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: poletiek suks |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen Swa toen ik het bericht hoorde op het nieuws dacht ik direct aan jou pipo, vind het ,wel erg hoor. Waarom moeten ze dit nu weer veranderen het ging toch goed. Denk dat ze daar nog veel klachten over gaan krijgen want die nieuwe regeling trekt op nikske.

Prettige dinsdag
Etje

Gepost door: Etje | 04-11-08

De commentaren zijn gesloten.