01-11-08

VAN GROTE WIELEN NAAR KLEINE WIELEN/DEEL 2

Vervolg deel 2

Toen ik thuis kwam na de inspuiting, ging ik even naar de wc en ineens weigerde men benen dienst ik ging omver als een boom…men vrouw en zoon kregen me met moeite in de zetel en belde direct het ziekenhuis. Daar wisten ze te zeggen dat het hoogwaarschijnlijk normaal was en dat er een zwelling op de zenuw drukte “geen paniek binnen 10 dagen is alles weer Ok.”

Tien dagen later was er niets Ok en zodoende belde we terug naar het ziekenhuis en moesten maar eens langs komen. Direct gingen we terug en de dokter besloot nog een inspuiting te geven….Ditmaal werd ik wakker aan een harttoestel ik was namelijk buiten westen gegaan, dus mocht ik in het ziekenhuis blijven met steeds nog geen gevoel in de benen, en ik werd gedeprimeerd, at niet meer en drinken heel weinig, daar kwam dan nog bij dat ik de kamer moest delen met een demente en een zenuwzieke die om de minuut aan men bed stond om te zien wat er te eten viel……Er werd een mri genomen en na tien dagen kwam de dokter langs om me te zeggen dat ik naar huis mocht en dat hij niets meer kon doen voor mij. Dus ik werd in een rolstoel gezet en verliet het ziekenhuis. Men vrouw belde direct de huisarts en die raden ons aan van niet naar huis te gaan maar naar een ander ziekenhuis me via spoed aan te melden. Zo ging men vrouw met een zwaar depressief manneke naar een ander ziekenhuis….

Wordt vervolgd

verzameling poppen

06:00 Gepost door Groetjes swakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Pfff hier krijgt ons vrouwtje het dus ijskoud van, het doet haar aan haar eigen verhaal denken alleen kende dat een betere afloop. Je zou voor minder depressief geraken.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 01-11-08

GOEIE MORGEN SWAKKE VERVOLG GELEZEN, JE MOET HET MAAR OVERKOMEN!!!

IK KOM JULLIE EEN ZALIGE HOOGDAG WENSEN

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 01-11-08

Goede morgen Swa triestig verhaal makker.

Fijne zaterdag
Etje

Gepost door: Etje | 01-11-08

*** Ik begrijp best dat je er depressief van werd.Wat kan het leven zwaar zijn hé Swakke..

Fijne zaterdag
Groetjes

Gepost door: illness | 01-11-08

ja swakke we misse ze elke dag hé! maar op deze dagen ietske meer omdat het een traditie is op deze dag waarom weet ik niet, heb het ook maar zo geleerd van mijn groot- en ouders...
sterkte en tot later, chantal en co.

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 01-11-08

ik krijg het er koud van...Vreselijk dat het zo lang moest duren voordat je ervan hoorde en je wereld is echt ingestort vanaf dat moment.......... Ik kijk uit naar het vervolg....
Wat moet eenmens allemaal doorstaan....

Gepost door: Anita | 01-11-08

De commentaren zijn gesloten.