30-10-08

VAN GROTE WIELEN NAAR KLEINE WIELEN/DEEL 1

                               gote wielen

Op vrijdag de 13de maakte ik me klaar om te gaan werken, ben namelijk buschauffeur, en ik zei met een lach nog tegen het vrouwtje, zou ik beter niet in een hoekje gaan zitten en al de scherpe dingen uit men buurt houden. Had ik het maar gedaan want om 10u 15 zou men leven drastig veranderen………

Na men dienst zette ik men bus op zijn plaats en ging richting refter. Daar het nog vroeg was en donker struikelde ik over de boorden die zijn aangebracht zodat de bussen niet tegen de muur zouden rijden. Door de zware boekentas die me vooruitsleurde kwam ik zwaar te val op men knieën. Direct zwelde men rechter knie op en met veel moeite ging het melden, waar ze me direct doorstuurde naar de hulppost in de haven 145…. Daar dachten ze dat het enkel verzeerd was….Maar na 4 maanden was er nog geen beterschap in tegen deel het werd slechter, men rechter been was verkleurd en de knie geblokkeerd, waar ze dan maar besloten om het losgekomen kraakbeen te verwijderen met een kijk operatie.

2 maanden later nog geen beterschap en met overleg van de controle arts werd er besloten om eens een andere dokter aan te spreken. Deze laatste besloot dat ik een hernia had in de rug

En de oplossing was een spuitje in de rug, ik blij dat ze na al die maanden een oorzaak hadden gevonden, was direct akkoord. De afspraak werd gemaakt en op die bewuste dag begaf ik me naar de dagkliniek. Waar ik te horen kreeg dat ze iet blij waren dat de dokter me er nog had tussen gewrongen. Na een tijdje wachten was het aan mij en moest me op de kant van het bed zetten en brachten, na verdoving, de spuit aan, ik melde direct dat ik veel pijn voelde in de beide benen, waarop ze de spuit verwijderde en meer verdoving gaven. Weer werd de spuit aangebracht en weer had ik die pijnen die ik dan ook direct melde, maar deze keer zette ze door………volgende week het vervolg van mijn verhaal….

pict0022

pict0057

06:00 Gepost door Groetjes swakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen Swa Weet ook nog heel goed hoe jaren geleden mijn laatste werkdag verlopen is, was toen wel iets vroeger namelijk 7 uur en was toen juist in de Kennedytunnel. Koste me toen bijna 2 uur om terug thuis te geraken en die uren vergeet ik nooit meer.

Fijne donderdag
Etje

Gepost door: Etje | 30-10-08

*** Ik ga hier zeker je verhaal blijven volgen Swakke..

Heel fijne donderdag
Groetjes

Gepost door: illness | 30-10-08

Ons vrouwtje kreeg het ijskoud toen ze jou verhaal las, ze gaat het blijven volgen alhoewel ze vreest dat ze het al een beetje kan raden. Dit moet héél zwaar voor jou geweest zijn en soms nog wel eens zijn.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 30-10-08

HEY SWAKKE EEN GOEIE MORGEN, MAAR WAT IK HIER LEES IS OOK NIE PRETTIG HE. IK ZAL JE BLIJVEN VOLGEN, ALHOEWEL HET VERZEKER NIE MAKKELIJK IS VOOR JOU OMDAT ALLES NEER TE PENNEN. MAAR JE MAG MET JE VERHAAL EENS NAAR BUITEN KOMEN ZODAT DE MENSEN DIE JE NIE KENNEN OOK EENS WETEN WAT JE HEBT DOORSTAAN. NOG EEN FIJNE DAG.

LIEVE GRTJS. VAN ANNY

Gepost door: anny | 30-10-08

Oei oei oei we waren altijd vergeten te antwoorden op je vraag hé :-( Het gaat tamelijk goed met ons vrouwtje, haar wonde is aan 't genezen. Ze wacht nu vol spanning af tot ze elke dag naar de zonnestraaltjes moet waar ze een abonnement van 30 keer kado kreeg en erna kreeg ze een baksterabonnement kado. Ze is er niet al te blij mee maar tja wat moet moet hé.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 30-10-08

HEY SWAKKIE EEN BELEGD BROODJE LUST JE MEER HE!!!!!!!

lieve grtjs; anny

Gepost door: anny | 30-10-08

waf wef, wij kome je bedanke voor de mooie wense voor paps was hele tof van jullie hoor!
nog een fijne dag en hou je mare warmkes binne brrrr
pootje en likie van ons :-) zijde al geneze swakke? groetekes van mams :)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 30-10-08

dag swake
een fijne dag vandaag

Gepost door: ingrid | 30-10-08

oh..ik hang aan je lippen voor het vervolg..Mijn ventje heeft nl ook een hernia....

Gepost door: Anita | 30-10-08

De commentaren zijn gesloten.