10-10-08

met de trein reizen is een avontuur

Zaterdag zijn wij naar vrienden geweest te torhout, en we gingen met de trein, vertrek te antwerpen, overstap te Gent -st pieters en zo verder naar lichtervelde want torhout is niet aangepast.....daar was anneke zo lief was ons af te halen aan het station.

De overstap in gent st pieters was niet simpel, ze kwamen daar met iets nieuw af, en wat bleek, de lift kon niet hoog genoeg, ook was de baterij niet opgeladen, wat tot gevolg gaf dat ze de andere trein moesten tegenhouden tot wij er waren,racen over het perron en sporen wat niet meevalt met de kleine voorwieltjes, vlogen we snel aan boord ...

 en op een model dat ik verwachte dat ze elk moment kwamen vragen kolen te scheppen........

na een leuke en toffe dag, waar allemaal dubbel moesten eten omdat menne maat spijtig genoeg afwezig was geveld door pijn,

 terug naar het station, waar we onder het waakzaam oog van Cindy in weer en wind, weer op zo een oud beest werden gezet.

En in gent- st pieters mocht ik wachten op in de trein want wat bleek toen ze hadden de baterij uit dat nieuw geval gehaald en moesten op zoek naar iets om me van de trein te halen....denk dat er zeker 10 min zijn verstreken voordat ik uit de trein kon, dan weer in een rotvaard naar de andere trein want die hielden ze tegen (weeral)....reistijd van Antwerpen naar torhout 3 uur voor nog geen 100 km.

Het personeel kan je niets verwijten die zijn gewoonsuper, maar die dergelijke dingen besteld moet toch eens leren nadenken,en begrijpen dat zoiets meer gevolgen kan hebben dan een overstap, vb een week buiten strijd door pijn...je hebt het gevoel in dat toestel dat je vee bent en je loopt (rijdt) natuurlijk in de kijker, wat je niet wenst, je valt al genoeg op...wanneer gaan ze eindelijk eens mensen in betrekken die er mee moeten omgaan, hiermee bedoel ik het personeel die er mee moet werken en de minder-valide......maar we kennen het antwoord he mag geen geld kosten want dat hebben ze nodig voor de banken.....ook kreeg ik te horen van het personeel van lichtervelde dat er overwogen wordt om de minder-valide 24U op voorhand te verplichten een resevatie te maken, vraag me af hoe die moeten gaan werken met een rolstoel dit gaan doen................maar zou het morgen direct terug doen om bij vrienden te zijn..........ook wil ik nogmaals het treinpersoneel hartelijk bedanken voor hun goede werk want zonder hen zou het helemaal onmogelijk zijn om met de trein te reizen en moest ik een leuke dag missen met zeer lieve vrienden

Het clipje is gefilmt door lydia en ze doet dat niet slecht, was haar eerste keer!

 

                 

10:15 Gepost door Groetjes swakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: reizen, rolstoel |  Facebook |

Commentaren

Jammer dat het zo moet lopen hé :-( Aan zo'n dingen zouden ze toch moeten denken. Op 't moment lukt 't ons vrouwtje langs geen kanten om te gaan wandelen en lang te stappen want ze heeft te veel pijn en wij breken 't kot af omdat we onze dagelijkse losloopwandeling missen natuurlijk. Daaorm zit ze nu ook eventjes in zo'n rolstoel om te gaan wandelen. En jaja hoor ze heeft al heel wat gevloekt want in sommige plaatsen kan je gewoon niet binnen.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 10-10-08

Ze zouden meer moeten stil staan bij de noden van andere mensen... dat is zeker

Gepost door: Annick | 10-10-08

HALLO SWAKKE WAT ZIE IK DAAR IN DIENE LIFT????EEN KOP VAN EEN KOE HIHIHI!!!!! EN OPEENS DE JOUWE.....T'IS IDD. MOOI GEDAAN VAN JE VROUWTJE, ZE MAG BLIJVEN HOOR. JA EN AN EN CINDY DIE STAAN OOK ALTIJD VOOR IEMAND KLAAR HE. NOG EEN FIJNE VRIJDAG.

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 10-10-08

hihi goe filmke swa
goe gemaakt
fijn weeknd

Gepost door: ingrid | 10-10-08

Jammer dat het zo moet gaan in deze moderne tijden, he.

Gepost door: els | 10-10-08

nog veel werk !!! Hallo Swakke,

Ik heb het je al gezegd de volgende keer kom ik je halen in merksem met de auto !!! Gedaan met dergelijke toestanden !!!
Ik wens je nog een aangename avond
Lieve groeten An

Gepost door: An | 10-10-08

hey swakke kome je nog vlug op ons sokkepootjes je een hele fijn weekend wense en vele zon hé!
mooie beeldekes zenne amai, gizmo zegte ooke jaja :)
pootje en likie van ons maatje :-)

Gepost door: chantal & prins en gizmo | 10-10-08

*** De trein is altijd een beetje reizen hé,haha....

Heel fijn en zonnig weekend
Groetjes

Gepost door: Illness | 10-10-08

De commentaren zijn gesloten.