04-10-08

erop uit

zal vandaag niet veel bloggen want we gaan naar torhout, naar anneke...beloofd een plezante dag te worden en kijk er echt naar uit.....waar ik niet naar uit kijk is wat gaat er weer gebeuren onderweg, want het is altijd een avontuur met de rolstoel reizen.....

volgende clipje is ook dagelijkse kost, waarom??, simpel de politie is te passief op die punten waar ze weer te ageresief zijn op andere punten...........

Foutparkeerders op minder-valide plaatsen komt veel voor en wat wordt er aan gedaan...nog niet te veel...ik begrijp de mensen niet die deze innemen, deze plaatsen worden niet enkel gebruikt door rolstoelgebruikers ook mensen die moeilijk kunnen in en uitstappen door een of andere ziekte gebruiken deze ook....omdat de plaatsen breder zijn dan een normale plaats vergemakkelijk het in/uitstappen....ook zijn er meestal maar een paar plaatsen op de duizend andere...een oplossing zou zijn er zijn heel veel minder-valide jongeren tussen de 20 en 35 die zitten te popelen om iets te doen, awel maakt ze parkeerwachter zoals de smurfen (want die lopen enkel op de hoofdbanen) enkel voor de minder-valide plaatsen, plakt op de boete nog een schoon bedrag en het zou veranderen,want mensen die zich op zo een blauw duidelijk vlak zetten doen het expres en denken maar enkel aan hun luie voeten.............wat denken jullie?

                                   

06:30 Gepost door Groetjes swakke in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: politie, rolstoel, dronken |  Facebook |

Commentaren

Goede morgen Swa is overal hetzelfde met die parkeerplaatsen hoor, en soms men er zelf nog niets tegen een politieagent over zeggen want die trekken hun dat toch niet aan. Hetzelfde over parkeren op het voetpad, denk dat de meeste politieagenten niet meer kunnen schrijven want waarom schrijven ze anders die overtreders niet op.

Maak er maar een hele fijne dag van met de bende he pipo ;-))

Etje

Gepost door: Etje | 04-10-08

Vrienden !! Goede morgen Swakke,

Ik kan mij er ook kwaad in maken als ik iemand zie staan op een plaats van mindervaliden zonder kaart !!!
Of ik iemand zie staan die snel naar de krantenwinkel of beenhouwer gaat en zich dan op het trottoir zet !!!

Ik ga blij zijn je hier te mogen begroeten Swakke !!!
Jammer dat uwe maat er niet bij kan zijn !!! Maar we gaan dat zeker nog eens over doen he !!!

Ik wens je een goede "reis" naar Torhout !!!
Lieve groeten An

Gepost door: An | 04-10-08

goede morgen Op zo'n moment zou je willen dat er meer blauw liep om het te controleren want 't is alles behalve makkelijk om ver gerparkeerd te staan als je zo slecht op de been bent. Jammer genoeg steekt het egoisme van de mens steeds vaker de kop op. We zijn wel geschrokken van dat filmpje. Enne vandaag in Torhout ? Ons vrouwtje moet er vandaag ook zijn dus als je er ééntje ineens hoort toetteren weet je dat zij het is hé :-)

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 04-10-08

wel verschoten van dit filmpke

Gepost door: witch | 04-10-08

HEY SWAKKIE JA DIE FLIKKEN......WAT DOEN ZE NOG????? IK KOM JE ALVAST EEN FIJNE ZATERDAG WENSEN, EN VOORAL EEN LEUKE DAG BIJ ONS AN....DOE HAAR ZEKER DE GRTOETEN VAN ONS HE!!!ALS JE ZEGT IEPER ZE ZAL HET WEL DIRECT WETEN WIE HET IS...JAMMER DA IK ER NIE BIJ KAN ZIJN...IK HAD JULLIE GRAAG EENS LEREN KENNEN.

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 04-10-08

Goeie dag Swakke Ik vind het een regelrechte schande!
Ik ken iemand die ging parkeren op een plaats voor minder-validen en daar de kaart van zijn vrouw legde (maar ze was er niet bij) en toen hij uit de winkel kwam, stond er politie en die vroegen waar de persoon van die kaart was. Hij zei dat ze hun dochter tegen waren gekomen in die winkel en dat zijn vrouw met hun dochter naar huis ging rijden. De politie stond erop om zijn vrouw te zien maar die zat thuis natuurlijk. Toen heeft hij het maar opgebiecht. Maar hij heeft de kaart moeten afgeven en een boete gekregen.
Hij heeft toen geschreven voor een andere kaart en ze hebben er terug één. Maar nu gebruikt hij de kaart alleen als zijn vrouw erbij is!
Ik wens jullie een hele mooie dag toe in Torhout! Geniet ervan!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 04-10-08

De commentaren zijn gesloten.